Om oss

Om Webfinance
Webfinance är en kostnadsfri tjänst som är utvecklad för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta det bästa låneerbjudandet. Bakom tjänsten står Leads Nordic AS – ett företag med många års erfarenhet bakgrund inom finansiering samt många års erfarenhet av att utvärdera, jämföra och förhandla om låneerbjudanden.
Vårt mål är att bidra till en bättre privatekonomi genom att hitta de bästa lånevillkoren för varje sökande, förmedla värdefull information och tillhandahålla relevanta råd och erbjudanden.

Hittills har 400 000 privatpersoner utnyttjat våra tjänster.


Hur fungerar Webfinance?
Låneansökningar som skickas in till Webfinance behandlas av Freedom Finance Kreditservice AB


När du fyller i formuläret på vår hemsida händer följande: Du gör en icke-bindande ansökan om lån och får samtidigt tillgång till vårt kundförmånsprogram. Din lånenansökan vidarebefordras till vår finansiella samarbetspartner, Freedom Finance Kreditservice AB, som kommer att kontakta dig så fort de har behandlat din ansökan. Webfinance erbjuder inte lån själva, utan fungerar som ett mellanled som gör det lättare och mer fördelaktigt för dig som låntagare.
Som medlem av vårt fömånsprogram får du bland annat information om nya finanstjänster, råd om hur du kan öka dina möjligheter att få lån, samt guider och tips om privatekonomi.


Varför använda Webfinance?
När du registrerar dig hos oss får du hjälp med att hitta det lån som passar dig bäst och dessutom erbjudanden om andra tjänster från banker och försäkringsbolag till bästa möjliga villkor. Du blir dessutom automatiskt medlem i vårt kundförmånsprogram och får tillgång till värdefull information som kan hjälpa dig att förbättra din privatekonomi[GB3] .

Vårt kundförmånsprogram utvecklas löpande och framöver kommer vi även att kunna erbjuda:
– intervjuer med ekonomiexperter om lån, pensioner och sparande
– konsumenttester av privatlån och andra finanstjänster
– kompletta låneguider
– videor och hjälpsidor som visar hur du kan öka dina möjligheter att få lån
– tillgång till hemsidor där du själv kan jämföra olika låneerbjudanden

 

Vem är Leads Nordic, företaget bakom Webfinance?
Leads Nordic är specialiserat på webbaserade tjänster som underlättar för privatpersoner att ansöka om lån och jämföra bank- och finanstjänster. Efter att vi under sju år erbjudit finanstjänster i Norden såg vi att det fanns ett behov av en aktör som objektivt kan jämföra lån för privatpersoner och ge dem råd på vägen. Därför startade vi Webfinance.

Det finns mycket att vinna på att jämföra olika låneerbjudanden, vilket kan vara svårt för den som inte har kunskap och erfarenhet inom området. Samtidigt kan det ofta små detaljer som avgör om en låneansökan kommer att beviljas eller inte, och dessa är vi experter på att hitta. 

 

Vilken information behöver vi om dig – och varför?

För kunna ge dig relevanta råd och erbjudanden behöver vi några uppgifter om dina levnadsförhållanden och din ekonomi. Vilken information vi samlar in om dig och vad den används till finns beskrivet i vår sekretesspolicy[GB4] . Dina uppgifter behandlas alltid enligt Personuppgiftslagen och du kan när som helst be att få dina uppgifter borttagna. Om det är något du undrar över angående vår sekretesspolicy är du alltid välkommen att kontakta oss.
 

Hur kan vi förbättra våra tjänster?
Vårt mål är att våra tjänster ska vara så värdefulla som möjligt för dig. Därför sätter vi stort värde på dina synpunkter! Hör av dig med dina synpunkter till info@webfinance.net